Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΦΟΡΗΤΗ ΜΑΘΗΣΗ στη Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ: Η αρχή

Η φορητή μάθηση, ή μάθηση μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (m-learning), εξαπλώνεται με μάλλον αργούς ρυθμούς διεθνώς, συγ...

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Γίναμε ενός έτους: Το ΤΟΠ-10 της χρονιάς που πέρασε.


Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος (6/1/2017) από την ημέρα που έγινε η πρώτη δημοσίευση σε αυτό το blog και η οποία αφορούσε στην έναρξη κυκλοφορίας του "Ηλεκτρικού Κυκλώματος 2 Αντιστατών" στο play store. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το απλό αυτό προγραμματάκι, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής έκδοσής του, έχει εγκατασταθεί σε περίπου 1000 κινητά  μέχρι σήμερα, κυρίως σε Ελλάδα, U.S.A. και Ινδία.

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν να δώσει διέξοδο στην ακατάσχετη πολυλογία του δημιουργού του. Ο δεύτερος λόγος ήταν για να αποτελέσει ένα μέσο διάχυσης πληροφοριών, ιδεών, ειδήσεων και προτάσεων που αφορούν κυρίως στο θέμα του Mobile Learning. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν άρθρα περί φυσικής, αλλά και εκπαιδευτικής πολιτικής.  

Με αφορμή τα σημερινά μας γενέθλια, κάνουμε μια σύντομη αναφορά στα πιο πολυδιαβασμένα άρθρα της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι κάποια από αυτά διαβάστηκαν πολύ, χάρη και σε καλούς συναδέλφους που τα κοινοποίησαν ή τα αναδημοσίευσαν. Ακολουθεί το... ΤΟΠ 10:











Καλή και δημιουργική η νέα χρονιά!
Μανόλης Κουσλόγλου

2 σχόλια:

  1. Μανόλη να σαι καλά να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς με όλους μας πάντα επιτυχίες και όμορφες εργασίες...με απειρες θεάσεις όπως λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσθένη, ευχαριστώ πολύ μετά από μισό χρόνο! Τώρα μόλις είδα το μήνυμα με τις ευχές...

      Διαγραφή