Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΦΟΡΗΤΗ ΜΑΘΗΣΗ στη Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ: Η αρχή

Η φορητή μάθηση, ή μάθηση μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (m-learning), εξαπλώνεται με μάλλον αργούς ρυθμούς διεθνώς, συγ...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Η διαδικασία αίτησης για επιμόρφωση Β2 επιπέδου, σε απλά βήματα.


Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ολοκληρώσει την επιμόρφωση Β1 επιπέδου και επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση προκειμένου να επιμορφωθούν σε Β2 επίπεδο, οφείλουν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://e-pimorfosi.cti.gr/mis/home κει επιλέγουν "Είσοδος". Η είσοδος επιτυγχάνεται με τους δοσμένους κωδικούς που διαθέτουν.

Βήμα 2. Από το μενού "Διαχείριση στοιχείων", επιλέγουν διαδοχικά "Προσωπικά στοιχεία" και "Υπηρεσιακά στοιχεία". Ελέγχουν τα στοιχεία τους και συμπληρώνουν ή μεταβάλλουν κάποια από αυτά, εφόσον το κρίνουν απαραίτητο. Ολοκληρώνουν πατώντας "Καταχώρηση".
Προσοχή: Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο ακόμη κι αν δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στα στοιχεία τους.

Βήμα 3. Από το μενού "Αίτηση επιμόρφωσης" επιλέγουν "Προφόρμα Αίτησης Συμμετοχής". Τσεκάρουν τη σχετική επιλογή.

Βήμα 4. (προαιρετικό) Από το μενού "Αίτηση επιμόρφωσης", μπορούν να επιλέξουν "προβολή αποτελεσμάτων επιμόρφωσης", προκειμένου να διαπιστώσουν αν η παρακολούθηση της επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ήταν επιτυχής. Επίσης, μπορούν να εκτυπώσουν και την βεβαίωση συμμετοχής τους στην επιμόρφωση Β1 επιπέδου.

Βήμα 5. Από το μενού "Αίτηση επιμόρφωσης", επιλέγουν "προβολή διαθέσιμων προγραμμάτων". Κάνοντας κλικ στους κωδικούς τους, μπορούν να δούνε το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Βήμα 6. Από το μενού "Αίτηση επιμόρφωσης", επιλέγουν "Υποβολή/προβολή αίτησης". Επιλέγουν από την αριστερή στήλη τα διαθέσιμα προγράμματα ΙΙΑ και ΙΙΒ (από 1 ως 3 προγράμματα) και τα μεταφέρουν στην αροστερή στήλη πατώντας το βελάκι προς τα δεξιά. Επιλέγουν "Καταχώρηση επιλογών" 

Η διαδικασία αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα επιμόρφωσης Β' Επιπέδου ολοκληρώθηκε. Καλή επιτυχία στην κλήρωση.

Οι πλήρεις, αναλυτικές οδηγίες για την κατάθεση αιτήσεων, ΕΔΩ

Όλες οι πληροφορίες του έργου και των διαδικασιών, ΕΔΩ


Μανόλης Κουσλόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου