Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΦΟΡΗΤΗ ΜΑΘΗΣΗ στη Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ: Η αρχή

Η φορητή μάθηση, ή μάθηση μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (m-learning), εξαπλώνεται με μάλλον αργούς ρυθμούς διεθνώς, συγ...

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Top-7 Φεβρουαρίου: Η Φυσική στο προσκήνιο.

 
Σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2017 κλείνουμε τον δεύτερο μόλις μήνα ζωής, που μας έφερε άλλες 9.000 θεάσεις (αύξηση +75%, σε σχέση με τον Ιανουάριο).

Ακολουθεί το top-7 των αναρτήσεων του Φεβρουαρίου με τις περισσότερες θεάσεις:

1.Ας δώσουμε μια ευκαιρία στη μοντέρνα Φυσική. Το άρθρο διαβάστηκε 5.000 φορές (με τις αναδημοσιεύσεις του ξεπέρασε τις 11.000 θεάσεις), αποδεικνύοντας την αγάπη των αναγνωστών για την Φυσική!

2. Γενική Θεωρία της Σχετικότητας για παιδιά... στο σαλόνι σας (Video). Ο Φυσικός Brian Greene εξηγεί τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Albert Einstein... στο σαλόνι του.

3. H Θεωρία της Σχετικότητας για παιδιά και όχι μόνο (Video). Ένα βίντεο διάρκειας περίπου 7' αποδεικνύει το πώς ιδέες της μοντέρνας φυσικής μπορούν να διδαχθούν και να εξηγηθούν με απλό τρόπο.

4. Οι τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων. Ευφυείς μέθοδοι επικοινωνίας και κρυπτογράφησης των αρχαίων Ελλήνων, όπως παρουσιάζονται στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά.

5. Κίνα: Η ποινή για χρήση κινητού στην τάξη (Video). Δεν θέλουμε να δίνουμε ιδέες...

6. DAILY MAIL: Άνδρας παντρεύεται το smartphone του στο Las Vegas. "Ευτυχώς αυτός ο ηλίθιος δεν θα αναπαραχθεί"

7. Συνθετικές εργασίες στο Γυμνάσιο: Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα... Μία αναφορά στην εναλλακτική επιλογή των καθηγητών αντί του διαγωνίσματος Β' τριμήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου