Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΦΟΡΗΤΗ ΜΑΘΗΣΗ στη Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ: Η αρχή

Η φορητή μάθηση, ή μάθηση μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (m-learning), εξαπλώνεται με μάλλον αργούς ρυθμούς διεθνώς, συγ...

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Wi-Fi: Χρήση - Επικινδυνότητα - Μέτρα Προφύλαξης. ΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!

 
Πριν από λίγο καιρό, κατά τη δημοσίευση άρθρου στο Blog σχετικά με τους κανόνες αποφυγής των συνεπειών χρήσης των κινητών, εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον φίλων και επισκεπτών σχετικά με το θέμα. 

Έτσι, αποφάσισα να επανέλθω στο θέμα, αυτή τη φορά απευθυνόμενος σε έναν από τους εγκυρότερους φορείς στην Ελλάδα, το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ του Α.Π.Θ. που έχει πολύ πλούσια δράση στο χώρο, μεγάλη εμπειρία και, μεταξύ άλλων, στηρίζει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο το Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ.

Μετά τις σχετικές επαφές που είχαμε, συμφωνήσαμε να εντοπίσουμε το ζήτημα στο θέμα:

WI-FI: ΧΡΗΣΗ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Όσοι φίλοι του blog ενδιαφέρεστε, μπορείτε ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ στη "Δημοσίευση Σχολίου", πιο κάτω. Τα ερωτήματα μπορούν να είναι απλά ή σύνθετα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει ως τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, οπότε και τα ερωτήματα θα συγκεντρωθούν και θα αποσταλούν στους υπευθύνους του Εργαστηρίου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τα στελέχη που επανδρώνουν το Εργαστήριο, τα οποία τέθηκαν στη διάθεσή μας, παρ' όλο τον μεγάλο φόρτο εργασίας τους και τις εξαιρετικά σημαντικές υποχρεώσεις τους.

Μανόλης Κουσλόγλου